Produk

  • Ring Keramik Alumina Kab

    Ring Keramik Alumina Kab

    Bagian Keramik ing suhu kamar minangka insulator, amarga resistivity dhuwur supaya bisa digunakake ing peralatan insulating, karo titik leleh dhuwur, ciri titik didih dhuwur, nggawe serep kanggo bahan logam ing suhu dhuwur gampang oksidasi, gampang karat saka kekirangan.Lan amarga materi produk ora duwe Magnetik, ora nyerep bledug, lumahing ora gampang tiba.

  • bubuk granulasi

    bubuk granulasi

    Minangka cara ngecor penting ing produksi Keramik majeng, ngecor komprèsi wis luwih akeh digunakake.Amarga saka syarat liyane lan liyane rinci kanggo bahan mentahan, iku perlu kanggo proses materi menyang partikel kang bisa ngisi model roto-roto, nambah Kapadhetan mbentuk awak ijo lan mesthekake Kapadhetan sintering sawise produksi kanggo nambah fluidity saka materi porselen, nambah kinerja sintering, nyuda suhu sintering.Mulane, ingbubuk granulasiutamané penting kanggo gawé keramik.

  • Unsur tekanan keramik kapasitif

    Unsur tekanan keramik kapasitif

    Kapasitifunsur tekanan keramik(CCP) minangka produk khusus kanggo pasar otomotif.Proses cetakan presisi diadopsi kanggo normalake produksi substrat sensor.Tungku trowongan rotary otomatis nambah stabilitas sintering kanggo ngasilake substrat sensor sing luwih apik.Substrat kita nduweni akurasi pangolahan sing dhuwur lan stabilitas materi sing apik, sing bisa ningkatake kualitas sensor.

  • Keramik Water Valve Plate Disc

    Keramik Water Valve Plate Disc

    Al2O3 Keramik Water Valve Plate/Discnduweni karakteristik resistance karat, resistance suhu dhuwur, resistance nyandhang, akurasi paralelisme apik, atose dhuwur,lsp.

  • Keramik Milling Ball Zirconia Grinding Beads

    Keramik Milling Ball Zirconia Grinding Beads

    Lumahing saka Keramik Milling Ball Zirconia Grinding BeadsGamelan, kekuatan wis apik banget, lan tingkat karusakan nemen suda.Kerusakan peralatan dikurangi, sing kanthi efektif nambah umur layanan peralatan kasebut.Utamane digunakake kanggo nggiling lan nyebarake bahan keramik, panganan, kosmetik, cat, lapisan, pigmen, lan tinta.

  • Keramik aluminium titanate sprue lengan bushing

    Keramik aluminium titanate sprue lengan bushing

    Keramik aluminium titanate sprue lengan bushingminangka bagean penting saka mesin casting aluminium tekanan rendah.

    Keramik aluminium titanate sprue lengan bushingis bagean kritis mesin casting kurang-meksa.Aluminium molten diangkut kanthi tekanan saka nyekeli tungku liwat tabung riser menyang cetakan saben 3-5 menit.aluminium titanate dadi bahan becik saka tabung riser amarga koefisien expansion termal kurang, resistance kejut termal apik lan ora wetting dening logam molten.

  • Inti atomisasi keramik keropos

    Inti atomisasi keramik keropos

    Inti atomisasi keramik keropose-rokok nduweni karakteristik porositas dhuwur,tingkat wicking dhuwur, resistance suhu dhuwur, film nglukis sirkuit dicithak, etc heats munggah luwih cepet lan roto-roto lan sawetara suhu wis kontrol luwih akurat.Ciri-ciri kasebutnggawe atomisasi Cairan luwih lengkap lanora gampang ngasilake obaran cemas.

  • Self-lubricating Keramik Shaft lan Shaft segel

    Self-lubricating Keramik Shaft lan Shaft segel

    Self-lubricating Keramik Shaft / Shaft segelwis nambah sifat materi ing basis kanggo njaga kekuatan dhuwur asli, resistance asam lan alkali, lan resistance gesekan produk alumina.Fitur paling gedhe yaiku nyuda koefisien gesekan.Poros lan segel poros nggunakake materi iki nuduhake kaluwihan sing jelas.Contone: umur luwih suwe, swara sing luwih murah, stabilitas sing luwih apik, lan proteksi motor sing luwih apik.

    Materi keramik pelumas mandiri kanthi tekstur mikro nambah sifat mekanik sing komprehensif saka bahan keramik Al2O3.Ketangguhan fraktur lan kekuatan lentur poros keramik pelumas dhewe coklat yaiku 7.43MPa · m1 / 2 lan 504.8MPa, masing-masing, kira-kira 0.4% lan 12.3% luwih dhuwur tinimbang poros keramik alumina biasa, koefisien gesekan maksimal dikurangi kanthi udakara 33,3% lan koefisien gesekan minimal suda udakara 18,2%.

  • Aluminium oksida Keramik poros / Poros segel

    Aluminium oksida Keramik poros / Poros segel

    Kita nganggo proses ngecor tliti produksi gedhe-gedhe poros keramik alumina, prewangan Keramik.Poros keramik alumina, bantalan keramik kanthi resistensi panas lan adhem, elastisitas pasukan cilik, resistensi tekanan, bobot entheng, koefisien gesekan cilik lan liya-liyane, akeh digunakake ing motor nomer dhuwur.

  • Bata Bulb Alumina / Bata Gelembung Alumina

    Bata Bulb Alumina / Bata Gelembung Alumina

    Bata bulb alumina / bata gelembung alumina minangka produk alumina ringan sing digawe saka alumina industri kanthi metode leleh.Bata insulasi refraktori sing entheng digawe saka bohlam kothong bisa digunakake minangka lapisan ing tungku suhu dhuwur kanthi kontak langsung karo geni.

  • Sintering Fixture

    Sintering Fixture

    kitapiring pushlancruciblesnduweni kaluwihan saka isi alumina dhuwur, isi impurity kurang, resistance suhu dhuwur, stabilitas kejut termal apik lan koefisien expansion kurang.